Cele mai frumoase(urate)filme ale anului 2010

CNN face topul celor mai frumoase respectiv celor mai urate filme ale anului 2010

.


Topul celor mai bune filme ale anului este deschis de filmul:
1."Carlos" in care se prezinta povestea revoluţionarului din Venezuela, Ilich Ramirez Sanchez, care a fondat o organizaţie terorista la nivel mondial şi a atacat sediul OPEC, în 1975, înainte de a fi prins de poliţia franceză.



2.True Grit :Când tatăl ei e ucis de Tom Chaney, un zilier angajat la ferma familiei, Mattie Ross, o fată de numai 14 ani, porneşte în căutarea ucigaşului, hotărâtă să-i dea de urmă şi să se răzbune. În drumul ei întâlneşte un şerif despre care se spune că nu e altul mai dur decât el. E Reuben J. "Rooster" Cogburn, alcoolic, pierde-vară, cu un caracter imposibil, dar Mattie îl angajează şi insistă să meargă cu el, în ciuda împotrivirii acestuia. În drumul lor înspre rezervaţia indienilor unde au auzit că s-ar ascunde Chaney, li se alătură LaBoeuf, un ranger care îl caută şi el pe criminal, dar din propriile sale motive. Cei trei au de înfruntat pericole şi surprize care pun la grea încercare adevăratul curaj al fiecăruia.

3."Shutter Island" : Executor al agenţiei federale de aplicare a legii - US Marshals, Teddy Daniels ajunge împreună cu partenerul său Chuck pe mica insulă Shutter, unde se află un ospiciu pentru tratarea condamnaţilor cu tulburări mentale. Cei doi investighează evadarea unei criminale, dar nimic în acest ospiciu nu este ceea ce pare. Şi nici Teddy Daniels nu este. Se află acolo pentru a găsi o pacientă disparută? Sau a fost trimis pentru a investiga zvonurile care denunţă practici extreme de tratare a bolnavilor? Pe măsura ce Teddy şi Chuck se apropie de adevăr, acesta este din ce în ce mai greu de surprins, iar cei doi încep să se teamă că nu vor mai părăsi niciodată Shutter Island. Pentru că cineva încearcă să-i facă să-şi piardă minţile...

4."Toy Story 3" Studiourile Disney şi Pixar redeschid cufărul cu jucării pentru o nouă aventură palpitantă a personajelor din cunoscutul film de animaţie Toy Story. De data aceasta Buzz, Woody şi întreaga gaşcă sunt nevoiţi să facă faţă unei probleme cu totul deosebite. Stăpânul lor, Andy pleacă la facultate, iar jucăriile se trezesc într-o creşă plină de bebeluşi şi copii mici care abia aşteaptă să pună mânuţele pe marfă nouă, pe care să o rupă, să o murdărească şi să o roadă după bunul plac.

5."127 Hours" Producţia Fox Searchlight 127 Hours spune povestea adevărată de supravieţuire a alpinistului Aron Ralston, care a fost nevoit să-şi taie braţul în timpul unei escaladări, pentru a se elibera dintre două stânci. El a scris şi o carte despre această experienţă, intitulată Between a Rock and a Hard Place.

Acum topul marilor dezamagiri:

1."The Last Airbender" Considerat de specialistii CNN ca fiind una dintre marile aberatii ale istoriei cinematografice.
2."Killers"
3."The Bounty Hunter" In opinia mea acest film nu isi merita locul in acest top , nu este un film extraordinar dar nici atat de prost!
4."The Expendables"
5."Grown Ups" Creatia lui Adam Sandler considerata de critici mult prea invechita pentru secolul nostru

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu