Omagiu adus de spanioli viitorului Balon de Aur


"Iniesta , fotbalistul tuturor spaniolilor" dicteaza Marca.com intr-un articol venit ca un omagiu pentru fotbalistul Barcelonei chiar la intrarea in noul an.
"Este personalitatea anului , poate chiar cel mai important caracter din istoria fotbalului spaniol.Acest jucator cu aspectul usor fragil lasa impresia ca nu oboseste niciodata. Cand il invocam in discutile noastre trebuie sa ne amintim bucuria vesnica a unui voleu ce ne-a adus prima noastra Cupa Mondiala.
Cariera sa a fost marcata de suisuri si coborasuri , din cauza unor probleme fizice .Aceasta accidentare l-a facut pe viitorul "Balon de aur" sa fie eliminat din Liga Campionilor in fata Interului condus de Jose Mourinho .In ciuda acestui insucces el a fost omul potrivit la locul potrivit pe acea bucata de iarba de pe Soccer City Stadium din Johannesburg , unde a declansat hegemonia in casele a peste 40 de milioane de spanioli , resuind spargerea barierelor istorice aducand cel mai pretios trofeu de pe intregul mapamond in tara noastra"

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu