TOP 10 - Semne ca flirteaza cu tine

Flirtul este aproape o forma de arta. Trebuie sa exersezi foarte mult pentru a sti cum si cand sa trimiti semnalele potrivite. Din fericire, nu exista un numar finit de trucuri si metode de a flirta. Cu toate acestea, flirtul este doar o batalie. Pentru a va apropia asa cum trebuie de o femeie trebuie mai ales sa va dati seama cand ea flirteaza cu dumneavoastra.

Femeile sunt maestre ale subtilitatii, asa ca este treaba voastra sa ramaneti atenti la fiecare gest, fiecare cuvant si fiecare miscare pe care o face in directia dumneavoastra. Atentia este cheia. oricare dintre semne insa va poate si insela. De ce spun asta? Pentru ca puteti da peste una dintre acele femei carora doar le place sa flirteze si nu neaparat sa se intalneasca undeva cu dumneavoastra.

Cele zece semne pe care vi le prezint mai jos pot aparea in orice locatie, indiferent ca esti la job, la restaurant, la bar, in discoteca, etc. Asa ca ramai mereu atent.

Numarul 10 - Arunca ocheade
Sunt ochii ei indreptati catre dumneavoastra ori de cate ori va uitati in directia ei? Si nu-i asa ca isi fereste privirea cand o prindeti? Daca este asa inseamna ca aveti o sansa. Daca nu prelungeste contactul visual inseamna ca probabil este putin timida si are nevoie ca dumneavoastra sa o interpelati. Mergeti la ea, prezentati-va si incepeti o conversatie.

Numarul 9 - Va zambeste
Zambetul este intotdeauna un semn bun, mai ales cand este sincer. Multi oameni zambesc in momentul in care incearca sa fie politicosi, dar incearca sa fie vazuti. Daca ea iti arata dintii si asociaza acest zambet cu o privire sugestiva, inseamna ca ii placi. Singurul lucru de facut este sa-i zambesti si tu inapoi.

Numarul 8 - Se misca de colo-colo incercand sa va atraga atentia
Daca ea merge din punctual A spre punctual B si ocoleste fara sa aiba nevoie prin punctul C, probabil ca incearca sa va atraga atentia. Spre exemplu, dacatrece pe langa masa ta "in drumul ei" spre toaleta sau bar, dar masa ta este situata in capatul opus al salii respective, este sigut interesata de dumneavoastra. Altfel de ce ar ocoli atat? Daca va si zambeste in treacat, treaba este pe jumatate facuta.

Numarul 7 - Se joaca in continuu cu parul ei
Parul, pentru o femeie, reprezinta o sursa de putere si incredere - altfel de ce ar plange atat de rau dupa ce o partida de coafat merge rau? Ele dezlantuie puterea de seductie a parului lor jucandu-se cu el si privindu-va. Daca vedeti ca are un deget in par si il plimba invartind pe el suvitele, ar trebui sa va ganditi ca sunteti deja implicat in ceva.

Numarul 6 - Ea deschide conversatia
Daca ea vine la dumneavoastra si deschide conversatia este un semn urias ca o interesati foarte mult. Daca va spune ceva de genul "Imi amintiti de o persoana cunoscuta," lucru ce cere o replica din partea dumneavoastra, sunteti pe val.

Numarul 5 - Rade la glumele dumneavoastra
Cand relatezi ceva amuzant, isi arunca capul pe spate intr-un acces de ras cristalin sau se uita la tine si te intreaba, "Trebuia sa fie amuzant?" O mare parte a flirtului implica recatiile partenerului, asa ca daca ea este captivata de ce spuneti este perfect.

Numarul 4 - Te intreaba daca iti plac anumite activitati
Va intreaba ce hobby-uri aveti? Chiar daca nu va cere o intalnire incearca sa va sugereze ca asta si-ar dori. Poate sa va invite ea undeva sau poate doar sa pregateasca terenul asteptand ca tu sa fii cel care face invitatia. Daca se discuta despre dans sau filme, sigur asta urmareste.

Numarul 3 - Iti face un compliment
Femeile nu prea fac complimente. Sunt oarecum zgarcite din punctul acesta de vedere. Dar daca va transmite unul, va puteti linisti. Este clar de bine. Daca este vorba despre fizicul dumneavoastra este si mai bine, deoarece asta inseamna ca se simte atrasa de dumneavoastra. Un alt mod de a-si arata interesul este acela de a-ti rosti numele, incercand sa puna bazele unei relatii intime cu dumneavoastra.

Numarul 2 - Face comentarii sexuale
Unele femei discuta despre lucruri care le excita pentru a intra mai bine in atmosfera. Asa ca daca duce conversatia spre subiectul sex, cauta acel preludiu verbal care o face sa se simta extraordinar de bine.

Numarul 1 - Te atinge
O femeie este clar interesata cand rupe bariera conversatiei cu o atingere. Ori ca iti atinge mana, ori ca genunchii vi se ating pe sub masa, este la fel de evident. Dar ar trebui sa te asiguri ca ea face prima un astfel de gest.


Sursa :Askmen.ro

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu