“Ploaie” cu turturele in Italia. Semnele apocaliptice continua?

turturea

Misterul mortii in masa a animalelor si pasarilor se adanceste. 8.000 de turturele au fost gasite fara suflare in Italia, avand pe cioc niste pete albastre suspecte. Acestea ar putea fi cauzate de otravire sau lipsa oxigenului.

Rezidentii oraselului Faenza au avut parte de o scena demna de un film horror. Au asistat la o “ploaie” cu turturele moarte, dupa ce pasarile au inceput sa cada pe acoperisuri si masini. “Parca erau niste mici globuri albe de Craciun”, povestesc localinicii, ingroziti sa constate ca pasarile aveau pe cioc niste pete albastre ciudate.

Testele preliminarii, facute pe 8.000 de exemplare care au murit, indica faptul ca petele albastre ar fi putut fi cauzate de otravire sau de hipoxie, adica lipsa oxigenului.

Nimeni nu-si poate explica insa cum de toate cele 8.000 de pasari au murit deodata. “Turturele au inceput sa cada una cate una, apoi in grupuri de 10 -20”, spun martorii.

De la inceputul anului si pana acum, pe totul Globul au fost inregistrate cel putin noua evenimente in care este vorba despre moartea in masa a vietatilor. Oamenii incearca sa-si explice cauzele acestor fenomene, de la a le percepe ca pe semne ale Apocalipsei, pana la a cerceta stiintific ceea ce se intampla.

De pilda, stresul provocat de vremea rece si de suprapopulare pare sa fie cauza mortii a doua milioane de pesti in Chesapeake Bay, Statele Unite. Moartea a 100.000 de pesti in Arkansans este pusa pe seama imbolnavirii, iar mii de pasari confuze au cazut secerate in mai multe zone din Statele Unite, din cauze necunoscute. Unii cercetatori cred inclusiv ca schimbarea rapida la polului magnetic de nord catre Rusia ar fi putut cauza moartea pasarilor.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu