Citroen DS3 desemnata cea mai buna masina a anului la Top Gear 2010


Premiile Top Gear 2010 s-au desfasurat in premiera la Bucuresti. La capatul unui an intreg, in care s-au testat sute de masini, echipa din Romania a celebrei reviste britanice de masini a premiat aseara cele mai bune masini, in stilul Top Gear, adica in lipsa unui juriu international, fara criterii stricte si fara optiunea voting-ului. Cand alegerea se face dupa ce simti, nu ai nevoie de niciun reper.
“Daca exista slujbe mai grele decat sa testezi masini noi, atunci trebuie sa existe si slujbe mai neplacute decat sa alegi cele mai bune masini ale anului. Top Gear Awards este o decernare de premii care se bazeaza strict pe gusturile echipei Top Gear si care aduna la un loc doar pe cei care au castigat ceva. Noua ne place sa credem ca prin acest eveniment am creat un cerc vicios, dar in sensul bun. Noi dam premii, actionam ca o forta motivanta pentru producatori, iar ei mai departe fac masini din ce in ce mai bune, ca noi sa fim din ce in ce mai fericiti, conducandu-le”, a declarat pentru Jurnalul.ro Costin Giurgea, redactor-sef al revistei Top Gear.
In revista Top Gear din aceasta luna sunt prezentate laureatele anului intr-un cover story inedit! Decorul este cel al capitalei Chinei, Beijing, portile Orasului Interzis, o baza militara aeriana sau chiar Marele Zid Chinezesc.
Topul celor mai bune masini ale anului 2010:
Cea mai buna masina mica, Citroen DS3
Cea mai ecologica masina, Honda CR-Z
Cea mai buna masina de familie, BMW Seria 5 Touring
Cel mai bun motor, Fiat Twin-Air
Cel mai bun coupe, Peugeot RC-Z
Cel mai bun hot hatch, Volkswagen Golf R
Cea mai buna decapotabila, Maserati GranCabrio
Cea mai buna masina de lux, Jaguar XJ
Cel mai bun GT, Bentley Continental GT
Premiul pentru prefigurarea unui viitor care nu e plictisitor, Porsche 918
Masina anului, Citroen DS3

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu